Κουβέρτα/Πάπλωμα Μονό 160x220 - Lovely
Κουβέρτα/Πάπλωμα Μονό 160x220 - Lovely
  • Νέο
Κουβέρτα/Πάπλωμα Μονό 160x220 - Lovely
Κουβέρτα/Πάπλωμα Μονό 160x220 - Lovely

Κουβέρτα/Πάπλωμα Μονό 160x220 - Lovely

  • Κουβερτοπάπλωμα
  • 100% Πολυέστερ, 650 gsm
  • Απαλή υφή, εσωτερικά κουβέρτα, σύνθεση από πολυέστερ, ανθεκτικό στις συχνές πλύσεις χωρίς να αλλοιώνεται το σχήμα και το χρώμα του
  • Πάνελ σχέδιο
  • Ροζ χρώμα
  • Εσωτερική όψη με σέρπα
  • Λευκά είδη παιδικά
5206482141858
Άμεση Αποστολή
Τιμή Καταλόγου: 69,00 €
Τιμή eShop: 69,00 €
Τιμή στο κατάστημα: 69,00 €
με ΦΠΑ - Άμεση αποστολή σε 1-3 εργάσιμες ημέρες (Σε απομακρυσμένες περιοχές χωριά/νησιά εώς και 8-10 εργάσιμες!)

✨Εγγράψου & θα κερδίσεις επιστροφή 6,90 € στο ψηφιακό πορτοφόλι σου αγοράζοντας το!✨
Κλείσιμο
✓ 2 Άμεσα Διαθέσιμα
 

Κουβερτοπάπλωμα παιδικό με σύνθεση από 100% πολυέστερ. Σκεπάστε το παιδί σας με ένα ζεστό και απαλό πάπλωμα συνδυασμένο με τη μαλακή, χνουδωτή υφή της κουβέρτας και μεταμορφώστε τις κρύες φθινοπωρινές και χειμωνιάτικες νύχτες σε νύχτες θαλπωρής και ζεστασιάς. Το χαρακτηριστικό του πολυεστερικού υφάσματός είναι η αντοχή, μιας και μπορεί να διατηρήσει αναλλοίωτο το σχήμα και το χρώμα του για πάρα πολλά χρόνια και μετά από πολλές πλύσεις. Δεν ζαρώνει, ούτε και χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα. Επιπλέον, ανήκει στα λευκά είδη που δεν προσελκύουν το σκόρο όταν αποθηκεύονται για τους καλοκαιρινούς μήνες. Χαρίστε στο παιδί σας τον άνετο και ήρεμο ύπνο που χρειάζεται για να αναπτυχθεί.  

Το κουβερτοπάπλωμα Lovely σε απαλή ροζ απόχρωση, με ένα χαριτωμένο panel σχέδιο που απεικονίζει μια σύγχρονη γλυκιά πριγκίπισσα, θα δώσει μια ονειρική αίσθηση στο παιδικό δωμάτιο. Κατασκευασμένο από εξαιρετικά μαλακά υλικά, προσφέρει αίσθηση τρυφερότητας και προστασίας, κάνοντας τις κρύες νύχτες πιο ζεστές και ευχάριστες. Οι διακριτικές ροζ και κίτρινες λεπτομέρειες με καρδούλες προσθέτουν μια ρομαντική πινελιά, ενώ η υφή του αγκαλιάζει απαλά το σώμα, προσφέροντας μέγιστη άνεση. Ιδανικό για χειμώνα, αυτό το κουβερτοπάπλωμα είναι η τέλεια επιλογή για να χαρίσετε στη μικρή σας πριγκίπισσα έναν κόσμο γεμάτο αγάπη και όνειρα. 

Tα λευκά είδη NIMA HOME κατασκευάζονται σύμφωνα με υψηλά πρότυπα ποιότητας και υποβάλλονται σε ποιοτικούς ελέγχους ώστε να εξασφαλίζεται ότι πληρούν τις προδιαγραφές της εταιρίας.

Διάσταση
160 x 220
Ψάχνω για...
Κορίτσι
Χρώμα
Ροζ
Collection
AW24-25
Ποιότητα/Σύνθεση
Polyester
CDF
082024
Δεν υπάρχουν ακόμα κριτικές

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα σας
Προστέθηκε για Σύγκριση.

Και τo e-interior χρησιμοποιεί cookies. Όροι Χρήσης