Κάνοντας τις αγορές σου κερδίζεις επιστροφή χρημάτων!

Χαιρόμαστε που επιλέγεις εμάς για τις αγορές σου! Το εκτιμάμε και γι' αυτό και σε επιβραβεύουμε! Πλέον με κάθε σου αγορά μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, σου προσφέρουμε έως και 10% επιστροφή χρημάτων της αξίας των αγορών σου! Δημιούργησε λογαριασμό στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα στο πάνω μέρος της σελίδας ή κατά την ολοκλήρωση της πρώτης σου αγοράς για να μπορείς να διαχειρίζεσαι τα επιστρεπτέα κέρδη σου.*

Η επιστροφή χρημάτων ισχύει και για αγορές στο φυσικό κατάστημα;

Η επιστροφή χρημάτων ισχύει αποκλειστικά για παραγγελίες μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Μπορείς αν θέλεις όμως να καταχωρήσεις τη παραγγελία σου online και να επιλέξεις να παραλάβεις το προϊόν από το κατάστημα. Έτσι κερδίζεις την επιστροφή χρημάτων αφού η παραγγελία σου έχει καταχωρηθεί με αυτό τον τρόπο στο σύστημα! ;)

Που μπορώ να δω τα επιστρεπτέα κέρδη μου;

Μπορείς να δεις τα επιστρεπτέα κέρδη σου στη καρτέλα "Λογαριασμός" -> "Πρόγραμμα Loyalty" ή πατώντας εδώ.

Πως μπορώ να χρησιμοποιήσω τα επιστρεπτέα κέρδη μου;

Μόλις συγκεντρώσεις 25€ ή 2500 πόντους και άνω σε επιστρεπτέα κέρδη, μπορείς μπαίνοντας στη καρτέλα ανταμοιβών να επιλέξεις "μετατροπή σε Κωδικούς Έκπτωσης" και να μετατρέψεις το ποσό που θέλεις σε κωδικό έκπτωσης τον οποίο μπορείς να εξαργυρώσεις βάζοντας τον στο καλάθι αγορών σου κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σου.

Για μετατροπή των επιστρεπτέων κερδών σας σε κωδικό έκπτωσης πατήστε εδώ.

Κάνε εγγραφή σαν πελάτης VIP ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ και...κέρδισε αγοράζοντας!

Καλές αγορές λοιπόν!

Λάβετε υπόψιν ότι σε περίπτωση που η ανταμοιβή που κερδίζετε είναι σε μορφή πόντων:

1,00€ = 100 πόντοι

*Τα επιστρεπτέα κέρδη σου από αγορές έχουν ισχύ 12 μήνες. Μετά το πέρας των 12 μηνών, αν δεν τα μετατρέψετε σε κουπόνι για εξαργύρωση, χάνονται. Τα κουπόνια που θα δημιουργήσετε, ισχύουν για 30 μέρες από τη μέρα της μετατροπής τους. Αν δε τα χρησιμοποιήσετε εντός 30 ημερών, χάνονται. Σε περίπτωση που παρουσιαστεί λανθασμένο ποσό επιστροφής στο λογαριασμό σας (μεγαλύτερο ή μικρότερο) η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να το αλλάξει/διορθώσει. Το ποσοστό επιστροφής ενδέχεται να αλλάζει ανά περιόδους ή να μην είναι το ίδιο για όλες τις κατηγορίες προϊόντων. Μέγιστο ποσό εξαργύρωσης ανά παραγγελία είναι τα 25€. Η μέγιστη ανταμοιβή ανά παραγγελία δε μπορεί να ξεπεράσει τα 20€.

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα σας
Προστέθηκε για Σύγκριση.

Και τo e-interior χρησιμοποιεί cookies. Όροι Χρήσης