Αν αγαπάς αυτά τα είδη, ίσως να σε ενδιαφέρει!

Είσαι influencer ή απλά αγαπάς τη μόδα για το σπίτι; Μπορούμε να συνεργαστούμε! Σου παρέχουμε όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να ξεκινήσεις τη προώθηση προϊόντων και να κερδίζεις από κάθε πώληση!

Τι κερδίζεις; Χρήματα! Μπορείς να τα να τα εξαργυρώσεις σε μελλοντικές σου αγορές ή ακόμα και να τα κάνεις ανάληψη σε λογαριασμό σου!*

*Στη περίπτωση που θέλετε να κάνετε ανάληψη χρημάτων και όχι εξαργύρωση σε προϊόντα, ρωτήστε για λεπτομέρειες περί φορολογίας/δήλωσης του εισοδήματος σας το λογιστή σας.

Πρόγραμμα για Affiliate Influencers

Στη καρτέλα "Λογαριασμός -> Πρόγραμμα Affiliate" σας παρέχουμε ότι εργαλεία χρειάζεστε για να αρχίσετε να κάνετε προώθηση και πώληση προϊόντων. Εκεί θα βρείτε όλα τα προϊόντα που μπορείτε να προωθήσετε χρησιμοποιώντας τα παρεχόμενα link τους, καθώς και το ποσό προμήθειας που κερδίζετε από τη πώληση τους. To Affiliate πρόγραμμα μας είναι τύπου Cost Per Sale (CPS). Με κάθε αγορά που γίνεται μέσω του link που έχετε μοιραστεί στα social media ή έχετε στείλει σε ένα φίλο σας, εσείς κερδίζετε προμήθεια. Η προμήθεια αυτή αναγράφετε δίπλα από κάθε προϊόν στη λίστα των affiliate προϊόντων σας. Η συνήθης προμήθεια ανά πώληση στα προϊόντα μας είναι 5% και σε κάποια είδη μπορεί να είναι και αρκετά υψηλότερη! Στα είδη που είναι με το μέτρο ή το τετραγωνικό το ποσό προμήθειας που κερδίζετε εξαρτάται από τη ποσότητα που θα αγοράσει ο πελάτης. (Οπότε το ποσό προμήθειας που κερδίζετε από αυτά τα προϊόντα είναι μεταβαλλόμενο και όχι σταθερό όπως εμφανίζεται δίπλα στο προϊόν.)


Σε περιόδους εκπτώσεων, η προμήθεια πολλών προϊόντων ενδέχεται να μειωθεί και να φτάσει έως και το 1% ανά πώληση. Μετά το πέρας των εκπτώσεων και με τη παραλαβή των προϊόντων της νέας σεζόν, το ποσοστό προμήθειας επανέρχεται στο 5%. Σε κάποια είδη η προμήθεια παραμένει σταθερή και δεν επηρεάζεται (στα είδη αυτά η προμήθεια σας είναι πάνω από 5%). Η μέγιστη ανταμοιβή ανά παραγγελία δε μπορεί να ξεπεράσει τα 20€.

Πρόγραμμα Σύστασης (Referral)

Λαμβάνοντας μέρος στο πρόγραμμα affiliate, αυτομάτως έχετε πρόσβαση και στο πρόγραμμα σύστασης (referral) όπου λαμβάνετε 1.00€ για κάθε πελάτη/φίλο σας που δημιουργεί λογαριασμό στη σελίδα μας και ολοκληρώνει τη 1η του αγορά. Αν ο πελάτης αυτός συνεχίσει να κάνει αγορές στο μέλλον με το λογαριασμό που δημιούργησε, εσείς θα κερδίζετε μόνιμα προμήθεια 1,5% από κάθε αγορά των 20€ και άνω που κάνει!

Ο φίλος σας θα πρέπει κατά την εγγραφή του, να συμπληρώσει στο πεδίο sponsor το email σας ή το ID σας. Θα τα βρείτε στο μενού "Λογαριασμός-> Πρόγραμμα Σύστασης (Referral)"

Επίσης στη σελίδα του προγράμματος Σύστασης (Referral), σας παρέχουμε και διαφημιστικό banner το οποίο μπορείτε να τοποθετήσετε στη σελίδα/blog σας και να ανακατευθύνετε τους επισκέπτες σας στη σελίδα μας για δημιουργία λογαριασμού.

Από το πρόγραμμα σύστασης εξαιρούνται κάποιες κατηγορίες ειδών. Συμμετέχουν μόνο προϊόντα με την ειδική ένδειξη από κάτω τους.

Πως έχω πρόσβαση στα κέρδη μου

Σας παρέχουμε έναν αναλυτικό πίνακα κερδών στο μενού "Λογαριασμός -> Πρόγραμμα Affiliate" που μπορείτε να δείτε όλες τις πληροφορίες. Μόλις τα κέρδη σας έχουν φτάσει την αξία των 25€ και άνω, μπορείτε να τα μετατρέψετε σε εκπτωτικό κουπόνι ώστε να μπορείτε να το εξαργυρώσετε σε αγορές εσείς ή οι ακόλουθοι του καναλιού σας. Αν τα κέρδη σας φτάσουν τα 50€ και άνω μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε "ανάληψη". Στην επιλογή της ανάληψης, θα χρειαστεί να συμπληρώσετε απαιτούμενα πεδία όπως Τραπεζικός Λογαριασμός (IBAN) για να μπορέσει να γίνει μεταφορά των κερδών σας. Η επιλογή της ανάληψης έχει μια χρέωση 2€ για τα έξοδα μεταφοράς των χρημάτων. Τα κέρδη επιστροφής από το πρόγραμμα Loyalty δεν έχουν δυνατότητα ανάληψης.

Άρα συνοπτικά έχουμε για κέρδη:

  • Κέρδη ανταμοιβής 25€+ = Δυνατότητα εξαργύρωσης σε παραγγελία ή μετατροπής σε κουπόνι
  • Κέρδη ανταμοιβής 50€+ = Δυνατότητα ανάληψης του ποσού, εξαργύρωση σε παραγγελία ή μετατροπή σε κουπόνι

Πως μπορώ να συμμετάσχω στα προγράμματα

Τα άτομα που μπορούν να κάνουν αίτηση για affiliate πρέπει να είναι εγγεγραμμένοι πελάτες του καταστήματος. Βασική και μόνη προϋπόθεση για να μπορείτε να κάνετε αίτηση συμμετοχής, είναι να έχετε κάνει έστω μια φορά αγορές συνολικής αξίας 40€ μέσα από τη σελίδα μας. Με αυτό το τρόπο εξασφαλίζουμε τη σωστή προώθηση των προϊόντων μας, καθώς γνωρίζετε και εσείς τη ποιότητα των προϊόντων που εμπορευόμαστε και σας βοηθά να τα προωθήσετε όπως πρέπει. Αν κάνετε πρώτη φορά παραγγελία, δημιουργήστε πρώτα λογαριασμό στη σελίδα μας πάνω πάνω. Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, συμπληρώστε σαν σχόλιο στη παραγγελίας ότι ενδιαφέρεστε για το πρόγραμμα affiliate. Εμείς θα συσκευάσουμε το προϊόν σας με την οικολογική μας συσκευασία ώστε να μπορείτε να κάνετε και κάποιο unboxing στο κανάλι σας αν θέλετε ή ένα σχετικό post στα social media για το πρώτο σας προϊόν. Μόλις ολοκληρώσετε την αγορά σας και παραλάβετε το προϊόν, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στη καρτέλα "Πρόγραμμα Affiliate" και να κάνετε την αίτηση. Αν έχετε κάνει κάποιο post ή unboxing video με τη παραγγελία σας, επικολλήστε το link στην αίτηση σας ή γράψτε απλά τον αριθμό της παραγγελίας σας.


Σημαντικές διευκρινήσεις - Αποποίηση Ευθυνών
Για να κερδίσετε τη προμήθεια σας από τη πώληση ενός προϊόντος, ο πελάτης πρέπει να ολοκληρώσει την αγορά του προϊόντος μέσα από το link που έχετε μοιραστεί στα social media κλπ. Το link αυτό που μοιράζεστε, πρέπει να είναι το παρεχόμενο link μέσα από τη λίστα των affiliate προϊόντων. Αν δεν μοιραστείτε αυτά τα συγκεκριμένα link, το σύστημα δεν σας παρέχει προμήθεια με αποτέλεσμα να μη κερδίσετε ανταμοιβή. Το 1,00€ ανταμοιβή που αφορά το πρόγραμμα σύστασης, το κερδίζετε μόνο εφόσον ο πελάτης κατά την έγγραφή του συμπληρώσει στο πεδίο sponsor το email ή ID σας και ολοκληρώσει τη πρώτη του παραγγελία. Τα περισσότερα προϊόντα affiliate αλλάζουν ανά σεζόν (κάθε 6 μήνες). Η εταιρεία δεν ευθύνεται για τυχών λάθος χρήση του προγράμματος affiliate & referral από το χρήστη, καθώς και λανθασμένες παρεχόμενες πληροφορίες από το χρήστη. Η εταιρεία παρέχει όλες τις πληροφορίες ως έχουν. Κατανοείτε ότι χρησιμοποιείτε οποιαδήποτε ή και όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες εδώ με δική σας ευθύνη. Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα πρέπει να είναι άνω των 18 ετών. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των ποσοστών προμηθειών ή των ελάχιστων ορίων παραγγελιών αν κριθεί αναγκαίο, καθώς και τον αποκλεισμό των χρηστών αν δεν κάνουν ορθή χρήση των προγραμμάτων. Ο χρήστης θα ενημερώνεται πάντα για οποιαδήποτε αλλαγή. Για λεπτομέρειες περί φορολογίας/δήλωσης του εισοδήματος σας, συμβουλευτείτε το λογιστή σας. Κάνοντας την αίτηση affiliate συμφωνείτε με όλα τα παραπάνω. Οι παρεχόμενες προμήθειες μπορεί να διαφέρουν ανά περιόδους. Θα ενημερώνεστε στη καρτέλα των αντίστοιχων προγραμμάτων.

Θα χαρούμε πολύ να συνεργαστούμε!

ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα σας
Προστέθηκε για Σύγκριση.

Και τo e-interior χρησιμοποιεί cookies. Όροι Χρήσης