Κουβέρτα/Πάπλωμα Μονό 160x220 - Superheroes
Κουβέρτα/Πάπλωμα Μονό 160x220 - Superheroes
  • Νέο
Κουβέρτα/Πάπλωμα Μονό 160x220 - Superheroes
Κουβέρτα/Πάπλωμα Μονό 160x220 - Superheroes

Κουβέρτα/Πάπλωμα Μονό 160x220 - Superheroes

  • Κουβερτοπάπλωμα
  • 100% Πολυέστερ, 650 gsm
  • Απαλή υφή, εσωτερικά κουβέρτα, σύνθεση από πολυέστερ, ανθεκτικό στις συχνές πλύσεις χωρίς να αλλοιώνεται το σχήμα και το χρώμα του
  • Πάνελ σχέδιο
  • Γκρι, Μπλε, Κίτρινο χρώμα
  • Εσωτερική όψη με σέρπα
  • Λευκά είδη παιδικά
5206482141841
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
Τιμή Καταλόγου: 69,00 €
Τιμή eShop: 69,00 €
Τιμή στο κατάστημα: 69,00 €
με ΦΠΑ - Άμεση αποστολή σε 1-3 εργάσιμες ημέρες (Σε απομακρυσμένες περιοχές χωριά/νησιά εώς και 8-10 εργάσιμες!)

✨Εγγράψου & θα κερδίσεις επιστροφή 6,90 € στο ψηφιακό πορτοφόλι σου αγοράζοντας το!✨
Κλείσιμο
⚠ Τελευταίο Τεμάχιο!
 

Κουβερτοπάπλωμα παιδικό με σύνθεση από 100% πολυέστερ. Σκεπάστε το παιδί σας με ένα ζεστό και απαλό πάπλωμα συνδυασμένο με τη μαλακή, χνουδωτή υφή της κουβέρτας και μεταμορφώστε τις κρύες φθινοπωρινές και χειμωνιάτικες νύχτες σε νύχτες θαλπωρής και ζεστασιάς. Το χαρακτηριστικό του πολυεστερικού υφάσματός είναι η αντοχή, μιας και μπορεί να διατηρήσει αναλλοίωτο το σχήμα και το χρώμα του για πάρα πολλά χρόνια και μετά από πολλές πλύσεις. Δεν ζαρώνει, ούτε και χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα. Επιπλέον, ανήκει στα λευκά είδη που δεν προσελκύουν το σκόρο όταν αποθηκεύονται για τους καλοκαιρινούς μήνες. Χαρίστε στο παιδί σας τον άνετο και ήρεμο ύπνο που χρειάζεται για να αναπτυχθεί.  

Το κουβερτοπάπλωμα Superheroes είναι ο απόλυτος σύμμαχος για να μετατρέψετε τον ύπνο του μικρού σας ήρωα σε μια συναρπαστική περιπέτεια! Με τον εντυπωσιακό σχεδιασμό του, που περιλαμβάνει μάσκες υπερηρώων και την επιγραφή "Superhero" σε έντονα χρώματα, θα γίνει το αγαπημένο αξεσουάρ του παιδικού δωματίου. Φτιαγμένο από εξαιρετικά απαλά υλικά, προσφέρει αίσθηση άνεσης και ζεστασιάς όλη τη νύχτα, ενώ η υφή του θυμίζει αγκαλιά. Ιδανικό για τους χειμερινούς μήνες, το κουβερτοπάπλωμα αυτό συνδυάζει την πρακτικότητα με το στιλ. Κάντε το υπνοδωμάτιο των παιδιών σας έναν κόσμο φαντασίας και υπερηρωικής δράσης!

Tα λευκά είδη NIMA HOME κατασκευάζονται σύμφωνα με υψηλά πρότυπα ποιότητας και υποβάλλονται σε ποιοτικούς ελέγχους ώστε να εξασφαλίζεται ότι πληρούν τις προδιαγραφές της εταιρίας. 

Διάσταση
160 x 220
Ψάχνω για...
Αγόρι
Χρώμα
Γκρι ανοιχτό
Μπλε
Collection
AW24-25
Ποιότητα/Σύνθεση
100% Βαμβάκι
CDF
082024
Δεν υπάρχουν ακόμα κριτικές

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα σας
Προστέθηκε για Σύγκριση.

Και τo e-interior χρησιμοποιεί cookies. Όροι Χρήσης