Πάντα Giggle - Pink
Πάντα Giggle - Pink

Πάντα Giggle - Pink

  • Πάντα κούνιας 0.40 x 2.00
  • 100% Jersey Cotton 
  • Μαλακή, φυσική σύνθεση, απαλή αίσθηση, ανθεκτικά στα συχνά πλυσίματα
  • Τυπωτό σχέδιο & μονόχρωμο
  • Ροζ, Λευκό χρώμα
  • Φιλικό προς το περιβάλλον
  • Λευκά Είδη – βρεφικά

*Η συγκεκριμένη πάντα αν πλυθεί στο πλυντήριο, υπάρχει περίπτωση να μετατοπιστεί η γέμιση της. Συνιστάται πλύσιμο στο χέρι.

5206482003811
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
Τιμή Καταλόγου: 28,00 €
Τιμή eShop: 16,80 €
Στο Κατάστημα: 18,00 €
με ΦΠΑ - Παράδοση σε 1-3 εργάσιμες ημέρες

✨Κερδίζεις 1,18 € στο ψηφιακό πορτοφόλι σου για κάθε τεμάχιο/m² που αγοράζεις!✨
Κλείσιμο
✓ Άμεσα Διαθέσιμα 1 τελευταίο!
 

Πάντα κούνιας από 100% βαμβάκι jersey. Η πιο απαλή υφή για τον άνετο ύπνο του μωρού σας. Το jersey ύφασμά της, όπως τα αγαπημένα μας μακό μπλουζάκια, είναι εξαιρετικά μαλακό και οικείο. Χάρη στη βαμβακερή του σύνθεση είναι υποαλλεργικό, αναπνέει φυσικά, δεν ηλεκτρίζεται και είναι ιδανικό για την ευαίσθητη επιδερμίδα του μωρού. Τα βαμβακερά λευκά είδη έχουν μεγάλη αντοχή στο χρόνο και τις συχνές πλύσεις, χωρίς να απαιτούν ιδιαίτερη φροντίδα. Χαρίστε στο παιδί σας τον ήρεμο και υγιή ύπνο που χρειάζεται για να αναπτυχθεί στην ευαίσθητη βρεφική ηλικία.

Η πάντα κούνιας Giggle Pink στη μία όψη είναι διακοσμημένη με τα πιο γλυκά αστεράκια σε τυπωτό σχέδιο και στην άλλη της όψη είναι μονόχρωμη, ροζ ώστε να επιλέγετε αυτό που σας αρέσει κάθε φορά. Το απαλό ροζ χρώμα της εκφράζει την αθωότητα και την ευαισθησία για μια κλασική κοριτσίστικη και ρομαντική αισθητική στο παιδικό δωμάτιο. Το σχέδιό της συνδυάζει αρμονικά την απλότητα με τη διακόσμηση ώστε να προσφέρει μια ανάλαφρη, καθαρή αίσθηση. Δημιουργήστε ένα βρεφικό δωμάτιο γεμάτο γλυκύτητα και θαλπωρή, για να κάνει το αστεράκι σας τα πρώτα του όνειρα. Συνδυάστε τη με τα σεντόνια κούνιας και το πάπλωμα Giggle Pink για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

Τα λευκά είδη της NIMA HOME από 100% φυσικό βαμβάκι είναι eco friendly και προσφέρονται σε υφασμάτινες συσκευασίες που αντικαθιστούν τη χρήση πλαστικών και συνθετικών υλών με φυσικά υλικά. Με αυτόν τον τρόπο μειώνεται το οικολογικό αποτύπωμα και συνεισφέρουμε στην προστασία του περιβάλλοντος.

Χρώμα
Λευκό
Ροζ
Collection
AW19-20
Ποιότητα/Σύνθεση
100% Βαμβάκι
Δεν υπάρχουν ακόμα κριτικές
Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα σας
Προστέθηκε για Σύγκριση.

To e-interior χρησιμοποιεί cookies. Όροι Χρήσης