Μαξιλαροθήκες - Naem Powder Pink
Μαξιλαροθήκες - Naem Powder Pink

Μαξιλαροθήκες - Naem Powder Pink

  • Σετ μαξιλαροθήκες
  • 100% Cotton
  • Ύφανση Jersey
  • Μαλακή, φυσική σύνθεση, ανθεκτικά στα συχνά πλυσίματα
  • Ροζ
  • Φιλικό προς το περιβάλλον
5206482040014
ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Τιμή Καταλόγου: 10,00 €
Τιμή eShop: 5,00 €
Στο κατάστημα: 5,00 €
με ΦΠΑ - Αποστολή μετά από 5-7 εργάσιμες ημέρες

✨Εγγράψου και κέρδισε 0,35 € στο ψηφιακό πορτοφόλι σου για κάθε τεμάχιο/m² που αγοράζεις!✨
Κλείσιμο
 

Σετ μαξιλαροθήκες με σύνθεση από 100% φυσικό βαμβάκι και ύφανση jersey που προσφέρει μοναδική απαλότητα. Χάρη στην εξαιρετικά μαλακή υφή τους χαρίζουν μια αίσθηση οικειότητας και θαλπωρής που κάνει τον ύπνο ακόμα πιο άνετο. Διατηρούν όλα τα χαρακτηριστικά του βαμβακερού υφάσματος. Είναι φιλικές προς την επιδερμίδα, κατάλληλες για όσους εμφανίζουν αλλεργίες, αναπνέουν και δεν ηλεκτρίζονται ώστε να προσφέρουν υγιή και ξεκούραστο ύπνο. Ταυτόχρονα είναι πολύ ανθεκτικές στις συχνές πλύσεις και διατηρούν το σχήμα και το χρώμα τους για πολύ καιρό.

Το σετ μαξιλαροθήκες Naem Powder Pink σε ροζ απόχρωση μπορεί να ταιριάξει εύκολα με όποιο χρώμα και σχέδιο επιθυμείτε. Είναι μονόχρωμες, ουδέτερες και γι’ αυτό θεωρούνται ιδανικές για να φτιάξετε έναν δικό σας πολύχρωμο χρωματικό συνδυασμό ή για να διατηρήσετε μια παλέτα του ροζ για μια πιο καθαρή εικόνα στο υπνοδωμάτιο.

Τα λευκά είδη της NIMA HOME από 100% φυσικό βαμβάκι είναι eco friendly και προσφέρονται σε υφασμάτινες συσκευασίες που αντικαθιστούν τη χρήση πλαστικών και συνθετικών υλών με φυσικά υλικά. Με αυτόν τον τρόπο μειώνεται το οικολογικό αποτύπωμα και συνεισφέρουμε στην προστασία του περιβάλλοντος.

Διάσταση
52 x 72
Χρώμα
Ροζ
Collection
AW22-23
Ποιότητα/Σύνθεση
100% Βαμβάκι
Δεν υπάρχουν ακόμα κριτικές
Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα σας
Προστέθηκε για Σύγκριση.

To e-interior χρησιμοποιεί cookies. Όροι Χρήσης