Σεντόνι Υπέρδιπλο Superior Satin - White
Σεντόνι Υπέρδιπλο Superior Satin - White

Σεντόνι Υπέρδιπλο Superior Satin - White

  • Σεντόνι βαμβακοσατέν
  • 100% Satin Cotton 220 TC
  • Σατινέ υφή, μαλακή σύνθεση από νήματα πενιέ, απαλή αίσθηση, ανθεκτικά στα συχνά πλυσίματα
  • Μονόχρωμο
  • Λευκό
  • Φιλικό προς το περιβάλλον
5206482009004
ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Τιμή Καταλόγου: 30,00 €
Τιμή eShop: 27,00 €
Στο κατάστημα: 28,00 €
με ΦΠΑ - Αποστολή μετά από 5-7 εργάσιμες ημέρες

✨Εγγράψου και κέρδισε 1,89 € στο ψηφιακό πορτοφόλι σου για κάθε τεμάχιο/m² που αγοράζεις!✨
Κλείσιμο
 

Σατέν σεντόνια με σύνθεση από 100% βαμβάκι 220 κλωστών από νήματα πενιέ εξαιρετικής ύφανσης. Έχουν ύφασμα ανώτερης ποιότητας με χαρακτηριστικά μαλακή υφή και λαμπερή όψη που αναβαθμίζει τον χώρο. Το σατέν παραμένει ένα βαμβακερό ύφασμα γι’ αυτό και διατηρεί όλες τις ιδιότητες που έχουν τα λευκά είδη από βαμβάκι, είναι ανθεκτικό στο χρόνο, υποαλλεργικό, αναπνέει, δεν ηλεκτρίζεται και είναι φιλικό για το δέρμα. Η ιδανική επιλογή για ξεκούραστο και πολύ άνετο ύπνο.  

Τα σατέν σεντόνια Superior White σε καθαρό λευκό χρώμα μπορείούν να ταιριάξουν εύκολα με όποιο χρώμα και σχέδιο επιθυμείτε. Το λευκό δίνει μια αίσθηση αρχοντιάς και καθαριότητας στο υπνοδωμάτιο και συνδιάζεται άψογα με οποιοδήποτε χρώμα εσείς επιλέξετε. Μπορείτε να δοκιμάσετε τη μονοχρωμία ή το mix and match, ώστε να τις συνδυάσετε όπως ταιριάζει στο υπνοδωμάτιό σας.

Τα 100% βαμβακερά λευκά είδη της NIMA HOME είναι eco friendly και πωλούνται σε καλαίσθητες υφασμάτινες συσκευασίες που ράβονται στην Ελλάδα. Οι υφασμάτινες συσκευασίες έχουν φυσική σύνθεση η οποία αντικαθιστά τις πλαστικές και συνθετικές ύλες ώστε να μειωθεί το οικολογικό αποτύπωμα και να συμβάλλουμε στην προστασία του περιβάλλοντος.

Μέγιστη θερμοκρασία πλυσίματος 60ο C - Απαγορεύεται η χλωρίνη - Χρήση στεγνωτηρίου στη χαμηλότερη θερμοκρασία - Σιδέρωμα με χρήση ή όχι ατμού σε μεσαία θερμοκρασία - Στεγνό καθάρισμα με οποιοδήποτε χημικό εκτός από τριχλωροθυλένιο

Διάσταση
240 x 260
Χρώμα
Λευκό
Τύπος
Χωρίς Λάστιχο
Collection
AW19-20
Ποιότητα/Σύνθεση
100% Βαμβακοσατέν
Δεν υπάρχουν ακόμα κριτικές

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα σας
Προστέθηκε για Σύγκριση.

To e-interior χρησιμοποιεί cookies. Όροι Χρήσης