Μαξιλαροθήκες - Perry
Μαξιλαροθήκες - Perry
Μαξιλαροθήκες - Perry
Μαξιλαροθήκες - Perry

Μαξιλαροθήκες - Perry

  • Σετ μαξιλαροθήκες βαμβακερές 2x 52x72
  • 100% Cotton 144 TC
  • Μαλακή, φυσική σύνθεση, απαλή αίσθηση, ανθεκτικά στα συχνά πλυσίματα
  • Καρώ σχέδιο
  • Γκρι, τερακότα χρώμα
  • Φιλικό προς το περιβάλλον
  • Λευκά είδη υπνοδωμάτιο
5206482083493
Άμεσα Διαθέσιμο
Τιμή Καταλόγου: 10,00 €
Τιμή eShop: 5,00 €
Στο Κατάστημα: 5,00 €
με ΦΠΑ - Παράδοση σε 1-3 εργάσιμες ημέρες

✨Κερδίζεις 0,35 € στο ψηφιακό πορτοφόλι σου για κάθε τεμάχιο/m² που αγοράζεις!✨
Κλείσιμο
✓ Άμεσα διαθέσιμα
 

Σετ βαμβακερές μαξιλαροθήκες από 100% βαμβάκι 144 κλωστών. Από εξαιρετικής ποιότητας βαμβακερό ύφασμα που αναπνέει, είναι φιλικό προς την επιδερμίδα, αντιστατικό και κατάλληλο για όσους εμφανίζουν αλλεργίες. Έχουν απαλή υφή και προσφέρουν υγιή και ξεκούραστο ύπνο, όλες τις εποχές του χρόνου. Επίσης, είναι εξαιρετικά ανθεκτικές στις συχνές πλύσεις και διατηρούν το σχήμα και το χρώμα τους για πολύ καιρό, χωρίς να απαιτούν ειδική φροντίδα στο πλύσιμο και το σιδέρωμα.

 Οι βαμβακερές μαξιλαροθήκες Perry με ζεστές αποχρώσεις που συνδυάζουν το γκρι και την τερακότα σε ένα κλασικό καρό σχέδιο, γίνονται αμέσως αγαπημένη επιλογή για το υπνοδωμάτιο. Τα γήινα χρώματά τους δημιουργούν αίσθηση οικειότητας και γαλήνης, ιδανική για να απολαύσουμε το χουχούλιασμα και τον ύπνο μας. Είναι ουδέτερα και μπορούν να ταιριάξουν πολύ εύκολα σε κάθε σπίτι, φέρνοντας την τάση της γήινης διακόσμησης στο υπνοδωμάτιο.

Τα λευκά είδη NIMA HOME από φυσικό βαμβάκι είναι eco friendly και προσφέρονται σε καλαίσθητες υφασμάτινες συσκευασίες που είναι επίσης φιλικές προς το περιβάλλον. Με αυτόν τον τρόπο, μειώνεται το οικολογικό αποτύπωμα και η χρήση πλαστικού από τις αντίστοιχες συσκευασίες που κατασκευάζονται με συνθετικά υλικά.

Χρώμα
Γκρι ανοιχτό
Ροζ
Ποιότητα/Σύνθεση
100% Βαμβάκι
Δεν υπάρχουν ακόμα κριτικές
Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα σας
Προστέθηκε για Σύγκριση.

To e-interior χρησιμοποιεί cookies. Όροι Χρήσης