Κουβέρτα/Πάπλωμα Μονό 160x220 - Noit
Κουβέρτα/Πάπλωμα Μονό 160x220 - Noit
Κουβέρτα/Πάπλωμα Μονό 160x220 - Noit
Κουβέρτα/Πάπλωμα Μονό 160x220 - Noit

Κουβέρτα/Πάπλωμα Μονό 160x220 - Noit

  • Κουβερτοπάπλωμα
  • 100% Polyester
  • Tog 11,5
  • Πολύ μαλακή υφή, ζεστό, ανθεκτικό στις συχνές πλύσεις
  • Κόκκινο, μαύρο χρώμα
  • Καρό σχέδιο
5206482080058
Διαθέσιμο Κατόπιν Παραγγελίας
Τιμή Καταλόγου: 65,00 €
Τιμή eShop: 39,00 €
Στο Κατάστημα: 40,00 €
με ΦΠΑ - Παράδοση σε 4-10 εργάσιμες ημέρες

✨Κερδίζεις 2,73 € στο ψηφιακό πορτοφόλι σου για κάθε τεμάχιο/m² που αγοράζεις!✨
Κλείσιμο
 

Κουβερτοπάπλωμα με σύνθεση από 100% πολυέστερ. Ένα ζεστό και απαλό πάπλωμα συνδυασμένο με τη μαλακή, χνουδωτή υφή της κουβέρτας. Ιδανικό για τις κρύες φθινοπωρινές και χειμωνιάτικες νύχτες. Το χαρακτηριστικό του πολυεστερικού υφάσματος είναι η αντοχή, μιας και μπορεί να διατηρήσει αναλλοίωτο το σχήμα και το χρώμα του για πάρα πολλά χρόνια και μετά από πολλές πλύσεις. Δεν ζαρώνει, ούτε και χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα. Επιπλέον, ανήκει στα λευκά είδη που δεν προσελκύουν το σκόρο όταν αποθηκεύονται για τους καλοκαιρινούς μήνες. Ιδανικό για να σας προσφέρει ζεστασιά και άνεση στον ύπνο.

Το κουβερτοπάπλωμα Noit έχει πλούσιες αποχρώσεις σε βαθύ κόκκινο και μαύρο που δημιουργούν ένα all time classic καρό σχέδιο με Glam αισθητική. Τα έντονα χρώματα σε συνδυασμό με τον διαχρονικό σχεδιασμό του ζωντανεύουν και αναδεικνύουν τον χώρο. Η εσωτερική του πλευρά έχει τη χνουδωτή και μαλακή υφή της κουβέρτας sherpa. Ένα απόλυτα χειμερινό και καλαίσθητο κουβερτοπάπλωμα, ιδανικό για να δώσει χαρακτήρα στο υπνοδωμάτιο και να δημιουργήσει αίσθηση ζεστασιάς τις πιο κρύες εποχές του έτους. 

Όλα τα λευκά είδη NIMA HOME κατασκευάζονται σύμφωνα με υψηλά ποιοτικά πρότυπα και υποβάλλονται σε ελέγχους ώστε εξασφαλίζεται ότι πληρούν τις προδιαγραφές ποιότητας της εταιρίας.

Διάσταση
160 x 220
Χρώμα
Κόκκινο
Μαύρο
Ποιότητα/Σύνθεση
Polyester
Δεν υπάρχουν ακόμα κριτικές

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα σας
Προστέθηκε για Σύγκριση.

To e-interior χρησιμοποιεί cookies. Όροι Χρήσης