Πετσέτα Θαλάσσης 90x160 - Akoya
  • Νέο
Πετσέτα Θαλάσσης 90x160 - Akoya

Πετσέτα Θαλάσσης 90x160 - Akoya

  • Πετσέτα θαλάσσης
  • 100% Microfiber
  • Mεγάλη απορροφητικότητα, ελαφριά, εξαιρετικά μαλακή αίσθηση, εύκολο καθάρισμα
  • Τυπωτό γεωμετρικό μοτίβο
  • Μπεζ, Γκρι χρώμα
  • Λευκά είδη - Beach
5206482129597
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
Τιμή Καταλόγου: 22,00 €
Τιμή eShop: 22,00 €
Τιμή στο κατάστημα: 22,00 €
με ΦΠΑ

✨Εγγράψου και κέρδισε 1,54 € στο ψηφιακό πορτοφόλι σου για κάθε τεμάχιο/m² που αγοράζεις!✨
Κλείσιμο
⚠ Διαθέσιμο 1 τελευταίο!
 

Πετσέτα θαλάσσης με σύνθεση 100% microfiber. Μια εξαιρετικά ελαφριά και απορροφητική πετσέτα για την παραλία που στεγνώνει πολύ γρήγορα μετά από κάθε χρήση. Το χαρακτηριστικό του υφάσματός της από microfiber είναι ότι έχει πολύ πυκνή ύφανση που αποτελείται από εξαιρετικά λεπτά νήματα που είναι ίσα ή λεπτότερα του ενός denier. Χάρη σε αυτή την ιδιαίτερη ύφανση έχει πάρα πολύ απαλή και μαλακή υφή. Επιπλέον, έχει μεγάλη αντοχή στις συχνές πλύσεις και καθαρίζει εύκολα, χωρίς να απαιτεί ειδική φροντίδα.

Η πετσέτα παραλίας Akoya έχει αφηρημένο γεωμετρικό σχέδιο σε συνδυασμό αποχρώσεων του μπεζ με το γκρι που δημιουργούν ένα πολύ κομψό αποτέλεσμα, ενώ η άλλη πλευρά της έχει ένα ουδέτερο γκρι χρώμα. Διαθέτει μια πρακτική θηλιά από φαρδύ λάστιχο που την τυλίγει όταν διπλώνει ώστε να κάνει εύκολη τη μεταφορά της σε κάθε δραστηριότητα. Συνδιάζεται με την πανέμορφη και πολύ πρακτική τσάντα και νεσεσέρ του ίδιου σχεδίου, καθώς και με τουρμπάνι μαλλιών για τις πιο ιδιαίτερες εμφανίσεις σας στην παραλία.Θα την λατρέψετε και θα σας συντροφεύσει στις διακοπές και σε κάθε καλοκαιρινή σας εξόρμηση.

Όλα τα λευκά είδη NIMA HOME κατασκευάζονται σύμφωνα με υψηλά ποιοτικά πρότυπα και υποβάλλονται σε ελέγχους ώστε εξασφαλίζεται ότι πληρούν τις προδιαγραφές ποιότητας της εταιρίας.

Διάσταση
90 x 160
Ψάχνω για...
Άντρα
Γυναίκα
Χρώμα
Γκρι Σκούρο/Ανθρακί
Collection
SS24
Ποιότητα/Σύνθεση
Microfiber
Δεν υπάρχουν ακόμα κριτικές

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα σας
Προστέθηκε για Σύγκριση.

Και τo e-interior χρησιμοποιεί cookies. Όροι Χρήσης