Κουβέρτα καναπέ 130x170 - Velure Cream
Κουβέρτα καναπέ 130x170 - Velure Cream

Κουβέρτα καναπέ 130x170 - Velure Cream

  • Κουβέρτα καναπέ
  • 100% Πολυέστερ, 460 gsm
  • Πολύ μαλακή, ζεστή, σύνθεση από πολυέστερ, ανάγλυφη ύφανση, ανθεκτική στις συχνές πλύσεις
  • Εκρού - Μπεζ
5206482109162
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
Τιμή Καταλόγου: 35,00 €
Τιμή eShop: 28,00 €
Στο Κατάστημα: 29,00 €
με ΦΠΑ - Παράδοση σε 1-3 εργάσιμες ημέρες

✨Κερδίζεις 1,96 € στο ψηφιακό πορτοφόλι σου για κάθε τεμάχιο/m² που αγοράζεις!✨
Κλείσιμο
✓ Άμεσα Διαθέσιμα 1 τελευταίο!
 

Κουβέρτα καναπέ με σύνθεση από 100% πολυέστερ. Έχει πολύ μαλακή υφή που θυμίζει γούνα και είναι ζεστή και ελαφριά, ιδανική όχι μόνο για να μας ζεστάνει, αλλά και για να διακοσμήσει τον χώρο μας. Το χαρακτηριστικό του πολυεστερικού υφάσματός της είναι η αντοχή, μιας και μπορεί να διατηρήσει αναλλοίωτο το σχήμα και το χρώμα του για πάρα πολλά χρόνια και μετά από πολλές πλύσεις. Δεν ζαρώνει, ούτε και χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα. Επιπλέον, ανήκει στα λευκά είδη που δεν προσελκύουν το σκόρο όταν αποθηκεύονται για τους καλοκαιρινούς μήνες. Μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με διακοσμητικά μαξιλάρια εάν επιθυμούμε να δημιουργήσουμε διαφορετικά επίπεδα (layers) στη διακόσμησή μας.

Η κουβέρτα καναπέ Velure Cream συνδυάζει γλυκά το εκρού με το μπεζ και έχει ανάγλυφη ύφανση για ακόμα πιο χουχουλιάρικη αίσθηση. Στην εσωτερική της όψη έχει την απόχρωση του γλυκού εκρου και απαλή, λεία υφή για να σας αγκαλιάσει απαλά τα χειμωνιάτικα βράδια ενώ χαλαρώνετε. Το σχέδιό της ταιριάζει εύκολα σε μοντέρνο αλλά και κλασικό στιλ διακόσμησης, φέρνοντας τη ζεστή θαλπωρή που επιθυμούμε να έχει το σπίτι μας όταν κρυώνει ο καιρός. Είναι ιδανική επιλογή για μίνιμαλ διακόσμηση, αλλά εξίσου εύκολα μπορεί να συνδυαστεί με χρωματιστά διακοσμητικά στοιχεία αποτελώντας μια μονόχρωμη βάση για το στιλ που θα επιλέξετε να δώσετε στο σπίτι σας.

Όλα τα λευκά είδη NIMA HOME κατασκευάζονται σύμφωνα με υψηλά πρότυπα ποιότητας και υποβάλλονται σε ποιοτικούς ελέγχους ώστε να εξασφαλίζεται ότι πληρούν τις προδιαγραφές της εταιρίας.  

Διάσταση
130 x 170
Ψάχνω για...
Γυναίκα
Χρώμα
Εκρού
Collection
AW23-24
Ποιότητα/Σύνθεση
Polyester
Δεν υπάρχουν ακόμα κριτικές
Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα σας
Προστέθηκε για Σύγκριση.

To e-interior χρησιμοποιεί cookies. Όροι Χρήσης