Runner 48x150 - Christmas Star
Runner 48x150 - Christmas Star

Runner 48x150 - Christmas Star

  • Χριστουγεννιάτικο Runner
  • 100% Cotton
  • Απαλό, με φυσική σύνθεση, ανθεκτικό στο χρόνο
  • Τυπωτό σχέδιο
  • Κόκκινο, Πράσινο χρώμα
  • Χριστουγεννιάτικα - τραπεζαρία
5206482120006
Άμεσα Διαθέσιμο
Τιμή Καταλόγου: 7,80 €
Τιμή eShop: 6,24 €
Στο Κατάστημα: 7,00 €
με ΦΠΑ - Παράδοση σε 1-3 εργάσιμες ημέρες

✨Κερδίζεις 0,44 € στο ψηφιακό πορτοφόλι σου για κάθε τεμάχιο/m² που αγοράζεις!✨
Κλείσιμο
✓ Λίγα Τεμάχια!
 

Χριστουγεννιάτικο runner με σύνθεση 100% cotton. Το πιο γιορτινό runner για το τραπέζι σας. Το απαλό βαμβακερό του ύφασμα πέφτει ανάλαφρα και στρώνει όμορφα στην τραπεζαρία. Διατηρεί το χρώμα του αναλλοίωτο για πολύ καιρό και είναι πολύ ανθεκτικό στον χρόνο και στις συχνές πλύσεις για να συντροφεύσει τις γιορτές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα για πολλά χρόνια.

Το runner Christmas star φέρνει γιορτινή διάθεση στο τραπέζι σας με το ζωηρό κόκκινο χρώμα του και το υπέροχο τυπωτό μοτίβο με αστεράκια που διακοσμεί το κέντρο του. Στις δύο άκρες του έχει μια όμορφη καρώ μπορντούρα σε κλασικό χριστουγεννιάτικο συνδυασμό του πράσινου με το κόκινο και το εκρού. Είναι ιδανικό για να διακοσμήσει την κουζίνα ή την τραπεζαρία σας το Χειμώνα και να δημιουργήσει μια χαρούμενη γιορτινή ατμόσφαιρα στο σπίτι. Συνδυάστε το με τα υπόλοιπα είδη της σειράς Christmas Star, όπως τραπεζομάντηλο, σουπλά, ποδιά, γάντι και πιάστρα κουζίνας για μια ολοκληρωμένη χριστουγεννιάτικη εικόνα στο χώρο φαγητού.

Όλα τα λευκά είδη NIMA HOME κατασκευάζονται σύμφωνα με υψηλά πρότυπα ποιότητας και υποβάλλονται σε ποιοτικούς ελέγχους ώστε να εξασφαλίζεται ότι πληρούν τις προδιαγραφές της εταιρίας.

Χρώμα
Κόκκινο
Collection
AW23-24
Ποιότητα/Σύνθεση
100% Βαμβάκι
Δεν υπάρχουν ακόμα κριτικές
Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα σας
Προστέθηκε για Σύγκριση.

To e-interior χρησιμοποιεί cookies. Όροι Χρήσης