Κουβερλί Μονό - Pink Swan
Κουβερλί Μονό - Pink Swan
Κουβερλί Μονό - Pink Swan
Κουβερλί Μονό - Pink Swan

Κουβερλί Μονό - Pink Swan

  • Κουβερλί βαμβακερό
  • 100% Cotton 144 T.C.
  • Μαλακή, φυσική σύνθεση, απαλή αίσθηση, ανθεκτικό στα συχνά πλυσίματα
  • Tυπωτό σχέδιο
  • Λιλά
  • Φιλικό προς το περιβάλλον
  • Λευκά είδη – παιδικό δωμάτιο
5206482072817
Διαθέσιμο Κατόπιν Παραγγελίας
Τιμή Καταλόγου: 52,00 €
Τιμή eShop: 31,20 €
Στο Κατάστημα: 33,00 €
με ΦΠΑ - Παράδοση σε 4-10 εργάσιμες ημέρες

✨Κερδίζεις 2,18 € στο ψηφιακό πορτοφόλι σου για κάθε τεμάχιο/m² που αγοράζεις!✨
Κλείσιμο
 

Κουβερλί από 100% υποαλλεργικό βαμβάκι ύφανσης 144 κλωστών, με πολυβέλονο καπιτονάρισμα. Ιδανικό για καθημερινή χρήση. Χάρη στη βαμβακερή του σύνθεση είναι ανθεκτικό και παραμένει απαλό για πολλά χρόνια. Τα βαμβακερά λευκά είδη είναι τα καταλληλότερα για έναν υγιή ύπνο. Η υφή τους είναι απαλή για το δέρμα και το φυσικό τους ύφασμα αναπνέει ώστε να εξασφαλίζει άνετο και ξεκούραστο ύπνο, χωρίς καμία ανησυχία για αλλεργίες. Είναι πολύ μαλακά και εύκολα στο πλύσιμο και το σιδέρωμα, χωρίς να απαιτείται ιδιαίτερη φροντίδα.

Το κουβερλί Pink Swan είναι μια ονειρεμένη επιλογή για το κοριτσίστικο δωμάτιο. Ένα ρομαντικό σχέδιο σε σύγχρονη απόδοση με μίνιμαλ μοτίβα κύκνων σε αποχρώσεις του λιλά και με διακριτική παρουσία του μαυρου. Οι ζωγραφικές γραμμές τα ανεπιτήδευτα γεωμετρικά μοτίβα που συμμετέχουν στο κατωσέντονο δίνουν μια δεύτερη επιλογή για στρώσιμο, καθώς το κουβερλί είναι διπλής όψης. Είνα σύγχρονο σχέδιο με μια παιχνιδιάρικη και μινιμαλιστική αισθητική, ιδανικό για κάθε παιδικό αλλά και εφηβικό κοριτσίστικο δωμάτιο.

Τα βαμβακερά λευκά είδη της NIMA HOME είναι φιλικά προς το περιβάλλον και προσφέρονται σε ειδικές eco friendly υφασμάτινες συσκευασίες. Με αυτόν τον τρόπο αντικαθίσταται η χρήση πλαστικού και συνθετικών υλών με φυσικά υλικά ώστε να συμβάλλουμε στη μείωση του οικολογικού αποτυπώματος, στην προστασία της φύσης και στην αειφορία.

Διάσταση
160 x 240
Ψάχνω για...
Κορίτσι
Χρώμα
Λιλά
Ποιότητα/Σύνθεση
100% Βαμβάκι
Δεν υπάρχουν ακόμα κριτικές

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα σας
Προστέθηκε για Σύγκριση.

To e-interior χρησιμοποιεί cookies. Όροι Χρήσης