Μαξιλαροθήκες - Samira Blue
Μαξιλαροθήκες - Samira Blue
Μαξιλαροθήκες - Samira Blue
Μαξιλαροθήκες - Samira Blue

Μαξιλαροθήκες - Samira Blue

• Σετ μαξιλαροθήκες 2x 52x72
• 80% Percale Cotton, 20% Viscose 180 TC
• Μαλακή αίσθηση, πολύ απαλή υφή, ύφασμα που αναπνέει, μεγάλη αντοχή
• Ριγέ σχέδιο
• Μπλε, Πράσινο

5206482070127
Άμεσα Διαθέσιμο
Τιμή Καταλόγου: 10,00 €
Τιμή eShop: 6,00 €
Στο Κατάστημα: 6,00 €
με ΦΠΑ - Παράδοση σε 1-3 εργάσιμες ημέρες

✨Κερδίζεις 0,42 € στο ψηφιακό πορτοφόλι σου για κάθε τεμάχιο/m² που αγοράζεις!✨
Κλείσιμο
✓ Άμεσα Διαθέσιμα
 

Σετ μαξιλαροθήκες από 80% βαμβάκι percale και 20% viscose. Ιδανικές για να σας προσφέρουν έναν ήρεμο και υγιή ύπνο όλες τις εποχές του χρόνου. Ο συνδυασμός του φυσικού βαμβακιού percale με τη βισκόζη δημιουργεί ένα εξαιρετικά απαλό ύφασμα. Στην ύφανση percale οι ίνες υφαίνονται μαζί μία προς μία, αυτό έχει ως αποτέλεσμα ένα ύφασμα υψηλής πυκνότητας που είναι εξίσου μαλακό και στις δύο πλευρές. Οι ίνες της βισκόζης κατασκευάζονται από πολτοποιημένο ξύλο δέντρου και προσομοιάζουν την υφή του μεταξιού. Χάρη σε αυτόν τον συνδυασμό το ύφασμα είναι εξαιρετικά μαλακό, αναπνέει, δεν ηλεκτρίζεται, είναι ελαφρύ και απορροφητικό και διατηρεί το σχήμα και το χρώμα του για πολύ καιρό. 

Οι βαμβακερές μαξιλαροθήκες Samira Blue έχουν ιδιαίτερο ριγέ σχέδιο με πολύχρωμες πινελιές σε μια βάση με φωτεινό μπλε χρώμα. Η vintage αισθητική τους χαρίζει οικειότητα στον χώρο και η μπλε απόχρωσή τους τις κάνει διαχρονικές. Είναι ιδανικές για να δώσουν χρώμα και να αναδείξουν την αισθητική του ανοιξιάτικου και του καλοκαιρινού υπνοδωματίου. Συνδυάστε τες με ασορτί σεντόνια και με αποχρώσεις του ανοιχτού ξύλου για ένα υπέροχο look.

Όλα τα λευκά είδη NIMA HOME κατασκευάζονται σύμφωνα με υψηλά ποιοτικά πρότυπα και υποβάλλονται σε ελέγχους ώστε εξασφαλίζεται ότι πληρούν τις προδιαγραφές ποιότητας της εταιρίας.

Χρώμα
Μπλε
Πράσινο
Ποιότητα/Σύνθεση
100% Βαμβάκι
Δεν υπάρχουν ακόμα κριτικές
Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα σας
Προστέθηκε για Σύγκριση.

To e-interior χρησιμοποιεί cookies. Όροι Χρήσης