ΣΕΝΤΟΝΙ ΥΠΕΡΔΙΠΛΟ BASIC 240X270 LAVENDER
  • Special Τιμή!
ΣΕΝΤΟΝΙ ΥΠΕΡΔΙΠΛΟ BASIC 240X270 LAVENDER

ΣΕΝΤΟΝΙ ΥΠΕΡΔΙΠΛΟ BASIC 240X270 LAVENDER

1159-LAVENDER
5205495525228
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
Τιμή Καταλόγου: 22,90 €
Τιμή eShop: 20,61 €
Στο Κατάστημα: 22,00 €
με ΦΠΑ - Παράδοση σε 1-3 εργάσιμες ημέρες

✨Κερδίζεις 1,44 € στο ψηφιακό πορτοφόλι σου για κάθε τεμάχιο/m² που αγοράζεις!✨
Κλείσιμο
✓ Άμεσα Διαθέσιμα 1 τελευταίο!
 

Τα μονόχρωμα βαμβακερά σεντόνια (διάστασης 240x270cm) της σειράς Basic, έχουν υφανθεί με 100% χτενισμένο (combed -πενιέ) βαμβάκι 144 κλωστών σε σύγχρονα αργαλειά και προσφέρουν μια άνεση στον ύπνο διότι είναι μαλακά στην επαφή με το δέρμα, αναπνέουν και είναι δροσερά το καλοκαίρι και ζεστά το χειμώνα.

Με την ειδική επεξεργασία easy iron θα χρειαστούν ελάχιστο σιδέρωμα εφόσον τα σιδερώσετε αμέσως μετά το στέγνωμα.

Τα επιλεγμένα χρώματα–βαφές νέας γενιάς που χρησιμοποιούμε προσφέρουν εγγύηση υγιεινής.

Διατίθενται σε μεγάλη γκάμα μοντέρνων χρωμάτων και με τη φαντασία και το γούστο σας μπορείτε να κάνετε πολλούς συνδυασμούς στο ντύσιμο του κρεβατιού δημιουργώντας το δικό σας στυλ.

Με τη σωστή φροντίδα στο πλύσιμο και τη σωστή αποθήκευση θα χαίρεστε τα σεντόνια σας για πολλά χρόνια.

Φροντίδα
• Πλένονται στους 40 βαθμούς σε μέτριο κύκλο (gentle cycle).
• Αν τα πλένετε για πρώτη φορά, βγάλτε τα από τη συσκευασία, ανοίξτε τα εντελώς –απλώστε τα στο κρεβάτι- και βάλτε τα στο πλυντήριο αφού τα τσαλακώσετε. Μην βάζετε ποτέ τα σεντόνια στο πλυντήριο όπως είναι στην αρχική συσκευασία τους.
• Στις πρώτες 2, 3 πλύσεις βάλτε τα σεντόνια /θήκες «ανάποδα» στο πλυντήριο. Δηλαδή αν πρόκειται για θήκη γυρίστε την ανάποδα έτσι ώστε να μην έρχεται σε επαφή με τον κάδο του πλυντηρίου η καλή πλευρά. Με αυτόν τον τρόπο θα αποφύγετε να γίνουν γραμμές στο σχέδιο από την επαφή με τον κάδο , φερμουάρ από άλλα ρούχα, κλπ. Είναι καλή ιδέα να βάζετε στις πρώτες 2, 3 πλύσεις τα προϊόντα σε ειδικό δίχτυ πλυντηρίου που θα προμηθευτείτε από τα σημεία πώλησης NEF NEF.
• Χρησιμοποιήστε μέτριο και όχι δυνατό απορρυπαντικό – κατά προτίμηση υγρό- για βαμβακερά υφάσματα-ρούχα.
• Μην παραγεμίζετε το πλυντήριο, πρέπει να υπάρχει αρκετός χώρος να κινείται το νερό και το απορρυπαντικό.
• Αφαιρέστε τα σεντόνια μόλις τελειώσει το πλυντήριο. Με αυτόν τον τρόπο θα αποφύγετε τα τσαλακώματα αλλά και προβλήματα με στίγματα / ξεβάμματα από την επαφή με άλλα ρούχα.
• Στεγνώστε τα φυσικά όχι σε δυνατό ήλιο ή σε στεγνωτήριο σε μέτρια θερμοκρασία.
• Τα σεντόνια –θήκες πρέπει να πλένονται συχνά (κάθε εβδομάδα) για λόγους υγιεινής αλλά και για να μεγαλώσουμε τον χρόνο ζωής τους. Οι μικροοργανισμοί του δέρματος και η σκόνη που αιωρείται κολλάνε πάνω στις ίνες των σεντονιών και αν δεν πλένονται συχνά μειώνουν τον χρόνο ζωής των υφασμάτων (φθείρονται γρήγορα).
• Σιδερώστε τα σεντόνια αρχικά από την ανάποδη και μετά από την καλή πλευρά τους. Έτσι θα χρειαστείτε λιγότερο χρόνο συνολικά για να έχετε ένα άψογο αποτέλεσμα.

Αποθήκευση
Για να παραμένουν μαλακά είναι σημαντικό να τα αποθηκεύετε σε αεριζόμενη ντουλάπα που δεν έχει υγρασία και να έχουν στεγνώσει καλά πριν την αποθήκευση.

Αν πρόκειται να τα αποθηκεύσετε για μεγάλο χρονικό διάστημα (πάνω από 2, 3 μήνες) είναι πολύ σημαντικό να τα πλύνετε, στεγνώσετε, σιδερώσετε και να τα αποθηκεύσετε σε υφασμάτινη σακούλα βαμβακερή όχι ερμητικά κλειστή.

Σημαντική σημείωση: μην αποθηκεύετε σεντόνια για προίκα (για χρήση δηλαδή μετά από αρκετούς μήνες χωρίς να τα πλύνετε, στεγνώσετε, σιδερώσετε!

Διάσταση
240 x 270
Χρώμα
Λιλά
Τύπος
Χωρίς Λάστιχο
Collection
ALL YEAR
AW23-24
Ποιότητα/Σύνθεση
100% Βαμβάκι
Δεν υπάρχουν ακόμα κριτικές

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα σας
Προστέθηκε για Σύγκριση.

To e-interior χρησιμοποιεί cookies. Όροι Χρήσης